Alderaan, culture place

Alderaan era un planeta de la saga Star Wars, el qual estava considerat el planeta de la saviesa, era un planeta on reinava la cultura,malauradament va ser destruït per el General de l'Imperi Moff Tarkin, amb la primera "Estrella de la Muerte", en una clara demostració de que el poder militar sempre destruirà la cultura.Aquest lloc està dedicat a la utopia d'aquell planeta.Us convido a que hi participeu!

Nombre:
Lugar: Barcelona, Barcelona

nacido en alderaan

jueves, septiembre 28, 2006

NO TENDRAS UNA CASA EN TU VIDA


V de VIvienda!!!

ASSEGUDA-MANIFESTACIÓ-ACAMPADA 30 DE SETEMBRE : Pl. Catalunya a les 18h
No Tindràs una Casa en la Vida El 14 de maig, i a partir d'una convocatòria anònima per Internet, diversos milers de persones sortim al carrer i ens asseiem per a mostrar la insostenible situació de l'habitatge en tot l'Estat Espanyol. Des de llavors en algunes ciutats s'està formant un moviment social que vol fer efectiu el dret a l'habitatge reclamant l'accés a un habitatge en condicions dignes, sense precarietat ni esclavismes. Davant un problema que pateix la majoria de la població, una exigència senzilla i clara: el compliment efectiu de l'article 47 de la Constitució. Volem Punxar la Bombolla, que l'habitatge deixi de ser el gran negoci i els polítics deixin de mirar per a altre costat o pitjor, que deixin d'implicar-se a fons en el desenvolupament d'aquest model econòmic basat en el toxo: volem que adoptin d'una vegada per sempre les mesures estructurals necessàries per a afrontar la situació. Totes sabem del que estem parlant: tota Espanya és Marbella.
Els que arriben i no arriben a mileuristes, els joves i no tan joves, la gent gran acorralada per immobiliàries, ocupes, hipotecats, aquesta és la varietat de la gent que des de llavors s'està organitzant en l'Assemblea per l'Habitatge de Barcelona.
El següent pas és el 30 de setembre. El nostre objectiu és ser deu mil manifestants, volem que la problemàtica escandalosa de l'habitatge arribi a la primera plana, que els responsables polítics s’adonin que ja no ens creiem les seves mentides. I volem deixar clar que no pararem fins que tots i totes tinguem la possibilitat de tenir un habitatge digne. Perquè, si segueixen les coses tal com estan: No tindrem una casa en la nostra puta vida. Perquè la manifestació es converteixi en un èxit us convidem a tots i totes a participar en ella i a contribuir a la seva difusió. Per a connectar amb nosaltres i participar en el que fem podeu visitar la pàgina www.vdevivienda.net i http://vivienda.todaviapordeterminar.com/ Aquí podeu descarregar els cartells i fliers de la convocatòria. En la pàgina, a més, hi ha un contacte per als mitjans de comunicació, el fanzine “V de Vivienda”, diversos vídeos i molt material informatiu sobre el tema de l'habitatge i les coses que hem fet fins a la data. Assemblea per l'Habitatge de Barcelona
Tots els dimecres a les 20h C/Magdalenas 13/15
Totes i tots sou benvinguts!!!